Heeft U het kwartje van "Kok" al terug? Bij ons misschien niet het kwartje maar wel aantrekkelijke korting. Scheurolie, oud en vertrouwt.

Scheurolie is een echt familiebedrijf sinds 1885 en levert sindsdien brandstoffen en smeermiddelen aan particulieren en bedrijven in een wijde omgeving van Achterberg/Rhenen. Met 2 grote tankwagen en 2 bakwagens wordt er 6 dagen in de week gewerkt door een 10-tal medewerkers. Met de wagens word een groot deel van Midden- en Oost-Nederland bereikt, maar ook voor de andere delen van het land draait men de wagen niet om. Daarnaast is er een bemand servicestation met een winkel op de Cuneraweg 100 . De winkel is op werkdagen geopend vanaf 8.30 uur tot en met 17.30 uur en op zaterdagen van 9.00 uur tot en met 16.00 uur.

T&S Exploitatie, Tank en Scheur, exploiteert onbemande tankstations. De eerste is gerealiseerd in Laren Gld en recentelijk in Rhenen op industrieterrein Remmerden. Bij deze tankstations kunt u 6 dagen per week 24 uur per dag terecht met heel aantrekkelijke kortingen. Deze tankstations zijn op zondags gesloten. Bij alle tankstations kunt u betalen met Visa-, Euro/Master-, Multitank-, Travelcard en natuurlijk uw eigen bankpas. Ook kunt u gebruik maken van een eigen Tank&Scheur tankpas.